Hallo mensen,
I'm back met een nieuwe artikel. Geïnspireerd van deze artikel:

simplementetimida
simplementetimida
@simplementetimida  
Account

Ik heb vandaag deze onderwerp gekozen omdat ik enkele weken geleden (december 2018) examen had en goed verloopte het niet! Hier dan enkele tips zodat het jou misschien wel kan helpen en je niet zoals sommigen de dag der voor gaat beginnnen te studeren.

Let's begin!

1. Place

Als eerst moet je een goed plaats vinden. Deze plek moet echt comfortabel zijn en je moet u goed kunnen voelen. Wat goed zou zijn is dat jouw plek groot en ruim isn omgeruimd dus ook proper en het mag je zeker niet afleiden.

study, school, and college image

2. Timetable

Je moet vinden wat voor jou het beste werkt. Houd er alleen rekening mee dat als je 1 uur gaat studeren, het 1 uur focust zonder afleidingen (je kunt het app forest gebruiken)

month, calendar, and school image school, study, and notes image

3. Notes

Dit is echt super! Denk niet aan kleuren etc, want je gaat veel tijd verspillen en dit is wat je niet wilt. Kies 1 markeerstift, 1 of 2 pennen en een liniaal. Jouw notities zullen mooi uitzien en je bent in een korte tijd er klaar mee.

notes, study, and school image

4. Cards

Die kaarten zijn echt behulpzaam. Je maakt gewoon een samenvatting van de belangrijke informatie en als je ze thuis vergeet is het best wel nodig om enkele apps te houden. (apps zoals Quizlet)

Spam

Danku voor het lezen

HAPPY NEW YEAR

01~01~2019

Kiisii_rdc