Еве ја и мојата приказна:Паднав од небото на 20.01.2000.... имам дувнато само 13 свеќички! Не сум совршена девојка, ниту пак сакам да бидам. Го живеам животот како што сакам, по мои правила и најдобро што можам. Можеби ќе кажете дека сум обична девојка ка

Skopje    https://www.facebook.com/janetesakam