Sepse shoqeri e vërtetë është ajo që.... ..Kur Ti Ke Nevoje Për Dikë Dhe Ai Të Gjendet Pranë Pa Ndonje Interes. ...Kur Të Shikon Të Merzitur Dhe Mundohet Më Shumë Menyra Qe Të Të Ktheje Buzeqeshjen. ...Kur Të Jep Gjithcka Në Kembim Të Asgjëje. .

Palma De Mallorca, Spain    https://www.facebook.com/profile.php?id=1339360006