Σκέψου ένα πράγμα που σου φέρνει ηρεμία και σε γεμίζει . Πραγματικά,πιστεύω πως υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα ασήμαντα και σημαντικά που μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή , λίγο πιο αισιόδοξα ακόμη και μέσα σε σκουρόχρωμες μέρες.
Δεν ξέρω αν το έχεις νιώσει ποτέ , αλλά προσωπικά μια γουλιά καλό καφέ μπορεί να φτιάξει εκπληκτικά το πρωινό μου . Έχω την αίσθηση ότι κάποιες φορές ένα έντονο άρωμα , μυρωδιά και δυνατή γεύση , γεμίζουν το μυάλο μου με μια ευχάριστη ηρεμία , κατά την οποία , βλέπω κάποιες καταστάσεις λιγότερο αγχώδεις και χαόδεις.
Μπορεί να με θεωρήσεις υπερβολική ,αλλά ειληκρινά , πιστεύω ότι όλη η διαδικασία παρασκευής καφέ είναι υπέροχη . Ο ήχος απο το μηχάνημα που κόβει τον καφέ , το εργαλείο που το ανακατέυει και ένα ζευγάρι χέρια να τα χειρίζεται με εκνευριστική ευκολία .
Θα το θεωρήσεις κλισέ , αλλά η ζωή σου αυτη τη στιγμή μπορεί να μην είναι στην καλύτερή της φάση , αλλά ο καφές με τον οποίο θα ξεκινήσεις την ημέρα σου μπορεί να είναι ο καλύτερος . Γι'αυτό , ντύσου , ρίξε κρύο νερό στο πρόσωπο , φάε ένα καλό πρωινό και πήγαινε να απολάυσεις μια κούπα ή ένα χάρτινο ποτήρι καφέ και μην σκεφτείς τίποτα , άδειαζε ..καθώς γεμίζεις καφείνη .