Είναι τυχεροί όσοι έχουν ερωτευτεί έστω και μια φορά στη ζωή τους. Αλλά, κατά τη γνώμη μου πιο τυχεροί είναι αυτοί έχουν βρει έναν σύντροφο, και όχι άλλο ένα περιστασιακό φλερτ.

«Το να αγαπάς δεν είναι τίποτα, το να αγαπιέσαι είναι κάτι, το να αγαπάς και να αγαπιέσαι είναι το παν…» -Leo Buscaglia
Temporarily removed

Το ότι κάποιος σ’αγαπάει δεν φαίνεται από εντυπωσιακές χειρονομίες και ακριβά δώρα. Ο έρωτας κρύβεται σε απλές και καθημερινές στιγμές, που συνήθως περνούν απαρατήρητες. Σε μικρές λεπτομέριες που όμως κάνουν όλη την διαφορά.

bedroom, couple, and cuddle image

Από το να σου μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό, και να σου έχει έτοιμο ζεστό νερό για μπάνιο, όταν ξέρει ότι θα γυρίσεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, μέχρι το να προσέξει ότι τελειώνει το αγαπημένο σου άρωμα και να σου αγοράσει άλλο ένα μπουκάλι.
Όταν ξέρει ότι αύριο έχεις μια συνέντευξη που σε αγχώνει και σου προτείνει να κάνετε μια βόλτα για να χαλαρώσεις. Όταν σου λέει ότι είχε μια απαίσια μέρα στη δουλειά και εσύ του κάνεις μασάζ για να ηρεμήσει.
Αυτό, που ο δρόμος για το σπίτι σου περνάει έξω από το ζαχαροπλαστείο, και σταματάει για να σου φέρει κάθε φορά το αγαπημένο σου γλυκό. Αυτό που ξαπλώνετε για να κοιμηθείτε πάντα αγκαλιασμένοι, όση ζέστη και αν έχει ή όσο κουρασμένοι και αν είστε.
Όταν σε περιμένει Σάββατο βράδυ μετά τη δουλειά για να σε πάρει να πάτε να τα πιείτε στο στέκι σας.

Temporarily removed

Μην υποτιμάς τις μικρές αυτές πράξεις, όσο ασήμαντες και αν σου φαίνονται. Αν κάτσεις να σκεφτείς θα βρεις δεκάδες τέτοιες στη ζωή σου. Οι μεγάλοι έρωτες δεν φωνάζουν, δεν επιδυκνύονται συνεχώς. Μόνο όσοι είναι μέσα στη σχέση βλέπουν την «μαγεία» των μικρών στιγμών.

Φιλιά πολλά
Δάφνη

Υ.Γ.: Περισσότερα άρθρα στα ελληνικά στο blog μου "In Daphne's Mind"
https://indaphnesmind.blogspot.com/