Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσουμε το χθες, χωρίς να καταστρέψουμε τους κόπους με τους οποίους χτίζουμε το μέλλον, καλούμαστε να ζήσουμε στο παρόν. Να αναζητήσουμε τον εαυτό μας στο φως και στο σκοτάδι, αφήνοντας πίσω σημάδια, ώστε μια καλύτερη μέρα να βρούμε το δρόμο της επιστροφής.

Temporarily removed

Και δε φοβάμαι να δηλώσω την ανικανότητά μου να προσδιορίσω τη θέση μου, ως προς το σύμπαν και το θεό, ως προς τον χώρο και τον χρόνο, την αγάπη και το μίσος, τον παράδεισο και την κόλαση.

Temporarily removed Abusive image

Με μια πυξίδα τόσο αποτελεσματική όσο τις ευχές στα πεφταστέρια, και μια εσωτερική διαύγεια τόσο προσωρινή όσο η ίδια η ζωή, πλέω προς αόριστο προορισμό, με όλα τα εφόδια εχτός αυτά που θα φανούν χρήσιμα μπροστά στο θανάσιμο κίνδυνο που αποφέρει και εμπεριέχει το αύριο.

Image by t art, artsy, and edit image

Με ένα θνητό, εύθραυστο ηθικό, και τη ζωώδη ανάγκη να συνεχίσω να πέφτω, πατάω ανάλαφρα εκεί που μου επιτρέπεται, και ταξιδεύω με την ελπίδα πως οι καταστάσεις θα με αναγκάσουν να επιλέξω γρήγορα και σύμφωνα με το ένστικτο, τον πραγματικό πόθο του υποσυνείδητού μου.

grunge, friends, and party image friends, grunge, and night image

Κι έτσι αναπνέω, αέρα τόσο καθαρό όσο μου επιτρέπουν αυτοί που έκαναν τα λάθη πρώτοι,, και όσοι τους ακολούθησαν, εν άγνοια των συνεπειών, και τρέφομαι με την εφήμερη ανακούφιση των απολαύσεων που επιτρέπει η καθημερινότητά μου, και σκέφτομαι μόνο όσα έχουν σκεφτεί όσοι ελεύθεροι πάτησαν πρώτοι τη γη μου, και υιοθετώ ιδέες, και ερωτεύομαι φαντάσματα ανθρώπων που ο αρρωστημένος μου εγκέφαλος μετάλλαξε, ώστε να αγγίζουν έστω νοερά τις προεπιλεγμένες μου αντιλήψεις για την αγάπη.

earth, quotes, and art image Temporarily removed

-Γενιά Ζ