Γεια σε όλους. Αυτό είναι το πρώτο μου άρθρο. Γενικά δεν τα πάω καθόλου καλά με το γράψιμο και δεν ξέρω πως να εκφράζω τα συναισθήματα μου μέσω του γραψίματος.
Παρ'όλα αυτά, ένα πολύ πρόσφατο γεγονός, με έκανε να θελήσω να γράψω ένα άρθρο για αυτό. Το γεγονός στο οποίο αναφέρομαι είναι φυσικά ο χαμός του πολυαγαπημένου μας Stan Lee, δημιουργός των πιο γνωστών υπερηρώων (Σπάιντερμαν, Άιρον Μαν, Εξ μαν κ.α).
Ο Στάνλει, γεννήθηκε το 1922 στη Νέα Υόρκη. Ήταν συγγραφέας, εκδότης, αρχισυντάκτης αλλά και επίτιμος πρόεδρος της γνωστής στους περισσότερους εταιρία Marvel Comics. Πέθανε δυστυχώς στις 12 Νοεμβρίου του 2018 (πριν 3 ημέρες) σε ηλικία 95 ετών.
Πολλοί από εσάς θα προσπεράσετε αυτό το άρθρο και εννοείται πως το κατανοώ απόλυτα. Ο λόγος όμως που το γράφω είναι για να εκφράσω τη βαθιά μου συγκίνηση για το θάνατό του. Μπορεί να ήταν ηλικιωμένος και "να είχε έρθει η ώρα του", μα αυτός ο άνθρωπος χάρισε σε εμένα και σε πολλά άλλα άτομα εκεί έξω μία αξέχαστη παιδική ηλικία. Μέσα από του ήρωες που δημιούργησε, κατάφερε να γίνει ο ίδιος ένας ήρωας. Ο μεγαλύτερος μάλιστα.
Έτσι λοιπόν, μιας και οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, ο Στάνλει θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας σαν τον ήρωα που "έσωσε" την παιδική μας ηλικία. Σε ευχαριστούμε πολύ. Εύχομαι να αναπαύεσαι εν ειρήνη.