1- What is your name?
Answer - Catherine😋
2- Where you live?
Answer - Portugal🌍
3- Favorite food?
Answer - Pizza🍕
4- Favorite season of the year?
Answer - Autumn🍂 🍁
5- How many siblings do you have?
Answer - Two younger brothers 👦🏻👶🏻
6- Movie and series you like the most??
Answer - The Avengers/Stranger Things and Teen Wolf💕🐺
7- Sweet or salty?
Answer - Sweet🍧🍰🍭🍩
8- What is your favorite color?
Answer - Black🖤
9- Dog or cat?
Answer - Cat🐱
10- Music of the moment?
Answer - Marshmello, Bastile - Happier☺️