Και εκει που δεν το περίμενα, γύρισε. Ετσι ξαφνικά εμφανίστηκε πάλι στη ζωή μου την στιγμή που έπαψα να τον περιμένω. Μη φανταστείς πολλά, ένα βράδυ για μένα ήταν αρκετό. Τα δυό του μάτια, αχ να ξερες... μπροστά στο κύμα της θάλασσας.

|Μαζί του| δε θα μπορέσω να είμαι ποτέ. Αλλά γαμώτο αξίζει να τον περιμένω γιατί όταν έρχεται μου χαρίζει τα πάντα σε ένα βράδυ. Μου χαρίζει όλη τη δόση πάθους που χρειάζεται μια σχέση για να επιβιώσει. Είχαμε τη δική μας σχέση, όταν ήμασταν εκεί, εγώ κ αυτός, μπροστά στην θάλασσα. Στ'αμάξι του.
Ξέσπασα σε κλάμματα. Δε με είχε ξαναδει έτσι. Ξέρεις, είχαμε να βρεθούμε από το προηγούμενο Ιούνη. Τα έβγαλα όλα απο μέσα μου. Δεν άφησα τίποτα που κατέκλυε το μυαλό μου, ανείπωτο. Μαλώναμε, είχαμε τη δική μας ιστορία, τα δικά μας θέματα. Πονούσα πολύ, μα κάθε φορά τα ξεχνούσα όλα όσα έκανε. Σαν να με σκοτώνει και να με γιατρεύει ταυτοχρόνως..

Αν με αγάπησε δε ξέρω. Δε μου είπε... έπαιζε απλά το 90,8 στο ράδιο... είχα ανοιχτό το παράθυρο και τον κοίταζα μέσα στην νύχτα. Κάναμε έρωτα...και μου ψιθύρισε "πόσο μου είχε λείψει αυτό" κάπνισε ένα τσιγάρο και παρέμεινε σιωπηλός.. με το βλέμμα του το σκεπτικό το σοβαρό το βαθύ, το καταθλιπτικό στα πανέμορφα μάτια του..., μου είπε για μια αστεία ιστορία που είχε με τους φίλους του πριν χρόνια, και με γύρισε σπίτι.
Αυτό ήταν για μένα.... αυτές οι στιγμές, οι τόσο απλές στιγμές που ζούσα μαζί με αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο... που δεν σε νοιάζει άν γαμάει άλλες, γιατί όταν έρχεται εκεί στα μέρη σας γίνεστε ένα, κολασμένοι ο ένας για τον άλλον.. Ναι εγώ για αυτήν την καύλα ζω.
*Πριν 3μισι χρόνια, όταν γνωριστήκαμε, του είπα να βάλει τον σταθμό 90,3 στο ράδιο. Ήρθε με άλλο αυτοκίνητο αυτή τη φορά, έπαιζε ένα στικάκι στο αμάξι, και το άλλαξε κατευθείαν και το έβαλε σε αυτόν τον σταθμό
*όσο είχα το παράθυρο ανοιχτό, και καθόμουν ημίγυμνη δίπλα του, είπε μόνο "κλείσε το παράθυρο να μην κρυώσεις"
*Πάντα ζεσταίνεται, ενώ εγώ τρέμω δίπλα του, ξέρεις το άγχος... παρόλα αυτά έκανε το αμάξι φούρνο για να ζεσταθώ

Δε μου έχουν πει ποτέ σ'αγαπώ. Δε μου έχει πει ποτέ "σε αγαπάω" πάντα κάθεται χαμένος στην σκέψη του και δε μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει τον εαυτό του. Μα αυτά τα μικρά πράγματα μπορούν να δείξουν πολλά...

Για σένα που είσαι η ζωή μου, ακόμα κ αν μου χεις γαμήσει μυαλό και ψυχή, όμως μ έχεις δώσει όλα όσα είχα ανάγκη σε αυτές τις στιγμές που σε έχω, Θα σε περιμένω... Θα σε περιμένω μάτια μου για την επόμενή μας συνάντηση... ποιος ξέρει πάλι πότε θα δω τα μάτια σου..

Αξίζει όμως να τα περιμένω...