Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα πως είναι η τέλεια σχέση;

Υπάρχει η τέλεια σχέση και αν ναι πως καταλαβαίνεις πως έχεις δημιουργήσει μία;

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κριτήρια και ανάλογα με αυτά δημιουργεί, χτίζει, χαλάει ,καταστρέφει και διαλύει μια σχέση. Πάντως εγώ την τέλεια σχέση την φαντάζομαι κάπως έτσι:

Εμπιστοσύνη. Με τον σύντροφό σου πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη -ποτέ όμως τυφλή, όπως και με κανέναν άνθρωπο- Χωρίς αυτήν δεν μπορείς να προχωρήσεις και να είσαι ξεκάθαρος, πρώτα απ' όλα με τον εαυτό σου. Όταν υπάρχει η καχυποψία δεν είσαι ποτέ ήρεμος με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνεις την στιγμή.

Ασφάλεια. Ο σύντροφός σου πρέπει θα σου προσφέρει ασφάλεια. Να ξέρεις ότι μαζί του δεν φοβάσαι τίποτα, πως έχεις ένα στήριγμα και έναν άνθρωπο που θα είναι πάντα εκεί για εσένα.

Ομορφιά. Ο/η αγαπημένος/η σου θα σε έχει δει στα μαύρα σου τα χάλια και αυτό δεν θα τον ξενερώνει αλλά θα τον φτιάχνει ακόμα περισσότερο. Γιατί η φυσική ομορφιά είναι η καλύτερη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα μπροστά στην τόση ψεύτικη που υπάρχει γύρω μας.

Ζήλεια. Μεγάλο κεφάλαιο. Είναι όμως αυτή που ''νοστημεύει'' την σχέση. Όλοι θέλουμε να μας δείχνουν πως φοβούνται μην μας χάσουν, να μην μας ''ξεμυαλίσουν''. Η υπερβολική όμως είναι πρόβλημα και πρέπει να μάθεις να την διαχειρίζεσαι σωστά. Αααα μην με ρωτάς πως. Είναι ανάλογα το άτομο και οι υποχωρήσεις που μπορεί να κάνει.

Σεξ. Τι νόμιζες πως θα έλειπε; Όπως και να το κάνουμε έχει και αυτό τον ρόλο του. Όχι όμως το σημαντικότερο. Το σεξ άλλες φορές θα είναι καλό και άλλες όχι και τόσο. Σημασία έχει όμως να μην το κάνεις μόνο για την ηδονή. Εεε ναι θέλει το συναίσθημά του και αυτό θα σε κάνει να θες τον άλλον ξανά και ξάνα.

Συνεχίζεται...