Barbie - Krcko Oraščić

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Barbi u ulozi devojčice Klare, dobije od tetke na poklon lutku Krcka Oraščića koji će joj u potpunosti promeniti život… Zahvaljujući činima zlokobnog kralja Miša, Klara se smanjuje u veličinu lutka, Krcka Osračića, ali tada počinje jedna fantastična priča… Kako bi spasila Krcka, koji je zapravo princ pretvoren u lutku, Klara krece da se suprotstavi zlom kralju MIseva koji ju je smanjio. Uživaćete u predivnim prizorima još lepšeg baleta uz prateće zvuke klasične muzike.. Ostaje Vam jedino da pogledate ovu fantastičnu bajku i da uživate…
Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Mature image

Barbie - Zlatokosa

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Crtani film o princezi zlatne kosa koja je zarobljenja u zacaranom dvorcu. Zlatokosa odrasta kao sluskinja u zamku iz kojeg nikada nije izasla, verujuci da su joj roditelji umrli kada je bila mala, a jedini prijatelji su joj zeka i mali zmaj. Jednoga dana pronalazi tajni podrum gde se nalaze stvari njenih roditelja, medju kojima je cesalj koji se pretvara u magicnu cetkicu za slikanje. Zlatokosa obozava slikati i sada je presrecna jer ima novu cetkicu. Tako saznaje da je cetkica magicna, samo pocuce rukom i naslika sve sto pozeli, i ne samo to, slika predstavlja magicni prolaz kojim se stize do mesta koje je nacrtano. Tako zlatokosa uspeva kradom otici iz zamka i vratiti se neprimeceno. U gradu upoznaje princa koji je poziv ana bal, ali zla vestica to saznaje, unistava magicnu cetkicu a Zlatokosi odsece zlatnu kosu.
Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Mature image

Barbie - Labudovo jezero

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Barbi je u ovom filmu u ulozi Odet. Ona je mlada pekareva cerka koja jednog dana prateci jednoroga zaluta u zacaranu sumu.Tada je naišla na zlog čarobnjaka koji je bacio čini na nju. Odet je od tog dana postala labud. U sumi je Rotbart, zli carobnjak koji zeli da porazi svoju rodjaku, Kraljicu Vila i preuzme vlast u sumi, pretvara Odetu u labuda, ali Kraljica Vila ipak uspeva da delom poništiti Rothbartovu čaroliju, tako da Odet uspeva zadržati svoj ljudski lik noću, ali se danju pretvara u labuda. Odet zna, iako oseća da ona nije prava osoba za taj zadatak, da je njena sudbina spas Začarane šume od Rotbarta.
Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°

Barbie - Princeza i Prosjakinja

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Prica o dve devojke koje su fizicki iste a zive razlicitim zivotom. Jedna je princeza koja ima sve sto pozeli, a druga prosjakinja koja nema da prezivi. Obe su na neki nacin nezadovoljne svojim zivotom i obavezama. Princezi preti opasnost od zlog vezir akoji se zeli njome ozeniti i postati kralj, tako je kidnapuje, a da bi je spasila, prosjakinja pocinje glumiti princezu.
Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° barbie, cat, and erika image Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°

Barbie - Feritopija

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Odmah iza duginog luka, u svetu Fairytopije, živi Elina, prelepa cvetna vila koja sanja o tome da dobije krila. Njen dom je velik cvet Bozur na Čarobnoj Livadi gde živi sa Bibble, zajedljivom ali umiljatom pahuljastom lopticom. Jednog dana Elina se probudi i otkrije da je Bozur (koji je njen dom) bolestan, a da njeni vilinski prijatelji ne mogu leteti! Ona nekako smogne hrabrosti da pokuša nešto učiniti i kreće na fantastično putovanje kako bi pronašla Azuru, Vilu Čuvaricu koja bi mogla pomoći. Putem upoznaje nove ljude koji stavljaju njenu hrabrost na ispit i nauče je vrednostima pravog prijateljstva, ali, može li vila koja nema krila spasiti celu Fairytopiju? Pridružite se Barbie, u njenom prvom filmu o Fairytopiji, i otkrijte čarobnu zemlju vila, cveća; i očaravajućih iskustava.
barbie and fairytopia image Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°

Barbie - Magični pegaz

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Nekada davno, u dalekom carstvu, živeo je zli čarobnjak (Venlok) koji je na silu hteo da oženi ljupku princezu Aniku (Barbi). Kako mu se ona suprotstavila, odlučio je da pretvori njene roditelje u kamen. Princezu Aniku je od iste sudbine u poslednjem trenutku spasio veličanstveni konj, predivni Pegaz, koji ju je vodio ka magičnom carstvu Oblaka. U međuvremenu, Anika saznaje da je predivni krilati konj, zapravo njena sestra Brit koja je zarobljena. Samo tri dana Anika ima da spasi sebe i svoju porodicu, u tome će joj mnogo pomoći i Kraljica oblaka Rajla koja će joj odati tajne za skidanje zlih čini. Anika i njeni prijatelji, sestra će pokušati da sastave čarobni štapić od svetla...
Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°

Barbie - 12 princeza

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Dvanaest prelepih princeza i avantura koja će ih naučiti svim vrednostima u životu. U prelepom zamku uče lekciju koju će celog života pamtiti. Pogledajte kako izgleda kada duh devojaka koje obožavaju ples i slobodu, drugi vide kao pomalo neprikladne za princeze.
Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑° Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°

Barbie - Princeza sa ostrva

Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°
Pratimo devojku Ro koja se nakon brodoloma nađe na napuštenom ostrvu gde se sprijateljuje sa malom slonicom Tikom, pandom Sagi i paunom Azulom. Nakon što je deset godina provela u skladnom životu na ostrvu , Ro je iznenađena posetom princa Antonia koji je tamo slučajno pronalazi. Očaran njenom lepotom i sposobnošću da razgovara sa životinjama princ je poziva da mu se pridruži i vrati u civilizaciju. Zajedno sa životinjskim prijateljima Ro prihvata ponudu i odlazi u prinčevo kraljevstvo. Tamo je čeka i prinčev otac koji je svom potomku dogovorio brak sa princezom Lucianom, kćerkom zle kraljice Ariane. Princu se to naravno neće svideti ali Ariana će učiniti sve da do venčanja ipak dođe. U to je uključen plan koji će Ro strpati iza rešetaka, a i osveta prinčevom ocu za neke stare dugove.
barbie and movie image Image by 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑°