Inatt så hade jag en mardröm om en person från mitt förflutna. Och jag påmindes om hur mitt brukade se ut och allt som jag har krigat mig igenom.
Jag påmindes om hur dåligt jag mådde, hur rädd jag var och hur lite hopp jag hade.
Men jag klarade det, jag vann den kampen.

Så varför skulle jag inte kunna klara av det här? Jag kom ihåg hur mycket bättre jag mår nu och hur lång jag har kommit. Jag kom ihåg hur mycket bättre mitt liv är bättre utan vissa personer och hur bra jag i jämförelse mår idag.

Just nu så är de jobbigt. Jag bryter ihop i skolan, på gymmet och överallt. Jag känner ibland att de kanske bara skulle vara lättare att ge upp. Att livet kanske inte skulle vara värt det. Men jag vet att de inte är sant. Jag vet att livet är värt det. Jag vet att de bara är att hålla ut och att fortsätta kämpa.
Jag kan klara av de här.

Ett tankesätt som hjälper mig i jobbiga stunder är att jag väljer att se de dåliga/ jobbiga som händer mig som utmaningar. Jag tror verkligen på att dessa jobbiga saker kommer in i vårt liv för att vi ska ta oss igenom det. Jag tror att om vi inte hade kunnat klara av dom, hade vi inte fått dom. Det är klyschigt men vi blir starkare. Vi får nya erfarenheter, vi lär oss något och vi kommer ännu närmare vårt högsta potential.