"Írj listát öt olyan dologról, ami boldoggá tesz!"

1. Napsütés

Elképesztő, hogy rám mekkora hatással van a napsütés. Késő ősszel/kora télen sokszor nagyon zárkózott vagyok a napfény hirtelen hiánya miatt. Viszont tavasz elején (mint ahogy most is) hatalmas energiát ad a napfény, egész nap vidám vagyok, és úgy érzem, hogy ezernyi lehetőség tárulkozik elém.

Inspiring Image on We Heart It

2. Festés + zenehallgatás

Mint már az előző cikkben említettem, imádom a művészetet. Teljesen kikapcsol, amikor klasszikus zenét hallgatok és közben festek vagy rajzolok.

drawing, art, and stars image

3. Séta az erdőben

Köztudott, hogy imádom a természetet. Mivel nem városban lakok, és az utcánk végén van egy erdő, elég sok lehetőségem van hosszú sétákat tenni a természetben. Ezek mellett apám szülővárosában saját erdőnk is van. Transzcendentális élmény számomra, ahogy a fák között sétálva, az erdő hangait hallgatva csodálom, ahogy a lombok között beszűrődik az arany színű napfény. Mértéktelen boldogság önt el, mikor kikapcsol az agyam, és távol a város zajaitól a természet csöndes gyönyörűségét csodálom.

forest, green, and light image

4. Amikor a közönség sír, vagy állva tapsol

Már említettem, hogy az énekkarral megfordultam pár országban. Sok különböző közönségnek énekeltem már, de szinte mindenhol ugyanazt váltották ki egyes darabok. Vannak olyanok, amik megríkatják a közönséget, míg mások hatására állva tapsolnak a hallgatók. Amikor ilyen történik, egyszerűen nem tudok mást tenni, csak mosolyogni, mert ilyenkor kap visszaigazolást az ember, hogy megéri a sok munka, és van értelme annak amit csinál.

music, piano, and black and white image

5. Mikor nyáron az egész család együtt kint van az udvaron.

Nálunk az udvar nyáron tele van szebbnél szebb virágokkal. Imádom, amikor egy-egy meleg délutánon a család (beleértve a három kutyánkat) együtt locsoljuk a virágokat, vagy csak szimplán a medence mellett napozunk, miközben viccelődünk és oltogatjuk egymást. Nincs ahhoz fogható érzés, mikor látom, hogy az egész család boldog és nevet.

Temporarily removed
Lili