Nem tis tudom mennyi magyar anyanyelvű ember használhatja ezt az oldal, de ha van is akár egy még rajtam kívül, akkor ezt most neki írom.

A #timesup a #girlpower és a #womensmarch igazi napi szinten használt fogalmak lettek. A feminizmus száguld, ezzel együtt egyre hangosabban az antifemnisták és a férfigyűlölők hangja is. Sztárok állnak ki egymás mellett, férfiak tömkelege kerül bitófára, ezer meg ezer egy történet lát napvilágot.

Mi az én álláspontom? Hogy az éremnek 3 oldala van. A férfiak és a nők is lehetnek zaklatók, ahogy egy nő a nőt és egy férfi a férfit is zaklathatja. Harcolnak a jobb fizetésért a nőknek, de egy ilyen kis országban mint a magyaroké, mindenkinek jobb fizetés kellene. Elkötelezetten hiszek abban, hogy egyenjogúságot érdemlünk igen, de addig amíg a fiainkat anyuci pici fiának neveljük, és a lányaink kis hercegnők akik soha egy szöget nem vertek a falba, addig nincs miről beszélni.

A változás nem csak politikai szinten kell, hogy kezdődjön, hanem a fejünkben is, mert amíg egy ember is lesz, aki szerint egy nőnek kell a háztartást teljes mértékben vezetnie, és úgy véli csak azért villant lábat, hogy ő megfogdoshassa és nem azért mert meleg van, nem fog bekövetkezni a várt eredmény.

Remélem nem sértettem senkit a gondolataimmal.
XOXO