Indiferent de gusturi, sex sau varsta, tuturor ne place sa ne uitam la un serial bun. In ultimul an mi-am descoperit pasiunea excesiva pentru acaeasta lume intriganta a serialelor, iar astazi o sa va prezint cateva seriale pe care le-am urmarit/ urmaresc.Sper sa va placa!
1. The Vampire Diaries(TVD)

the vampire diaries, tvd, and elena image the vampire diaries, tvd, and ian somerhalder image
Sunt convinsa ca multi dintre voi ati vazut sau cel putin ati auzit de acest seraial. TVD este un serial SF in care drama, actiunea si dragostea nu lipses. Serialul este foarte captivant si interesant. Aici ne este prezentata povestea celor doi frati, Damon si Stefan Salvatore, care ajung sa aiba sentimente puternice pentru aceeasi fata, Elena Gilbert. Acestia trec printr-o multime de intamplari in incerecarea de a isi proteja secretul, dar si de a supravietui. In paralel cu aceasta poveste dramatica, se desfasoara si o alta poveste, cea in care Elena este devastata dupa pierderea parintilor sai, simtinsu-se nevoita sa aiba grija de fratele ei, un adolescent ce isi manifesta durerea prin consumul de droguri.

2.The Carrie Diaries

Dreamgirl, innocence, and romance image the carrie diaries and carrie image
Carrie este o adolescenta cu un vis si multe probleme. Aceasta se confrunta cu etapele adolescentei, dar totodata, trece prin procesul maturizarii. Cu o sora problematica si un tata prea protectiv Carrie lupta pentru asi atinge idealul de a ajunde in NewYork, ca mai apoi sa isi dea seama care este adevarata ei menire.

3. Once Upon A Time

Image removed once upon a time, book, and ️ouat image
Imaginati-va toate personajele de basm alaturi de care ati crescut trimise in lumea noastra de catre un blestem teribil. Viata lor sta in mainile Emmei, o femeie puternica, greu de convins care nu crede in magie. Adusa in acest oras numit Storybrooke de catre Henry, fiul aceteia pe care l-a abandonat in urma cu 10 ani, Emma are parte de multe surprize, care la inceput, par putin credibile.

4.Nowhere Boys

nowhere+boys image nowhere boys image
Nowhere Boys este un serial SF pentru adolescenti a carei poveste se invarte in jurul a patru baieti si a unui mister. Ajunsi intr-o alta dimensiune sunt nevoiti sa se confrunte cu diferitele primejdii, pentru a ajunge acasa. Drama isi face si ea locul, creand un serial perfect pentru adolescenti si nu numai.

5.Scream Queens

scream queens, pink, and wallpaper image scream queens, chanel, and emma roberts image
Viata ia o intorsatura drastica atunci cand intri intr-o suroritate, mai exact in suroritatea in care mama ta decedata a fost. Asta i s-a intamplat lui Grace atunci cand a decis ca asta o va aduce mai aproape de mama ei. Aici afla ca suroritatea are un trecut intunecat, iar prezentul nu este deloc departe de tot ce s-a intamplat. Suroritatea este atacata de o persoana necunoscuta, iar ele incerca sa afle cine este si ce vrea de la ele. Nu toate supravietuiesc incercarii de a-l demasca, dar sunt mai aproape de a afla cine este la mijloc cu fiecare moarte.