Kada Dan zaljubljenih dođe nemoj očajavati. Umesto toga, evo šta uradi.

+ Sa buđenjem sebi nasmeši se.

+ Poželi sebi lep dan.

+ Zapitaj se: “Kako danas mogu (sebe) voleti i ljubav živeti?” A onda

+ napravi listu svih načina na koje možeš da (se) voliš. I onda – zapisano u delo sprovedi.

+ Spremi sebi nešto lepo. Kafu uz čokolad(ic)u. Palačinke sa kremom. Nešto slatko i fino. Nešto što će ti vratiti na lice osmeh.

+ Sredi se. Za sebe. Obuci omiljenu kombinaciju.Obuci onaj veš koji čuvaš za specijalne prilike. Budi lepa sebi.

+ Priredi sebi neko malo iznenađenje. Opusti se. I zadovolji. Topla kupka. Masaža. Neko lepo mleko za telo. Priredi sebi mali spa u kućnoj varijantu.

+ Okruži sebe svetlim i vedrim bojama. Finom muzikom. Ne srceparajućim baladama. Već onim pesmama koje te pokreću i čine da se osećaš dobro.

+ Izvedi sebe na sastanak. Da, ti sama. Uživaj u svom društvu.
Iskoristi popuste po prodavnicama. Jer, hej!!! Niko te ne pita da li si sa njim ili sama. Popust se svakako obračunava. Sebe počasti. Nešto lepo kupi. Daruj sebi mali iksaz ljubavi.

+ Pronalazi razloge zbog kojih bi trebala biti zaljubljena. U život. U ljude. U svet.

+ Izazovi sebe da jedan ceo dan uživaš u ljubavi. Prećutno kaži hvala svim parovima koje sretneš a koji se vole. Oni su ti pokazatelji da ti je ljubav bliže nego što misliš. U tebi.

+ U sebi probudi osećaj zaljubljenosti. Kakva si kada is zaljubljena? Tako se i oseti. Probudi u sebi osećaj. I zamisli, šta bi radila kada bi bila zaljubljena? A verujem, bila bi nasmejana. Sebe bi sebi sredila. U nešto lepo se obukla. Ljubav bi slavila. Volela, volela i volela bez obzira na sutra. Kreirala i stvarala i napred išla. To od tebe traži dan zaljubljenih.

+ Uveče, zaviri u svoje srce. Na listu papira, zapitaj se: “Šta mislim o ljubavi? Koliko druge volim? Kada sam zadnji put volela? Na koje sve načine sprečavam ljubav da uđe u moj život? Da li od drugih očekujem da me vole onako kako ja želim? Da li se plašim voleti? I koliko sebe volim?” Otkrij načine na koje sprečavaš ljubav da tobom i tvojim životom zavlada. Dopusti joj da te obogati i voljenom učini.

Ne traži Dan zaljubljenih da pored sebe imaš njega.Traži da u sebi imaš – ljubav.

#VolimSe
ceo tekst --> https://wp.me/p7uYh4-1Ew