Demi Lovatonak hosszú és komplikált kapcsolata volt az ételekkel, evési rendellenességgel bajlódott már fiatalkora óta.

A Youtube oldalára feltöltött dokumentum filmjében - amely a Simply Complicated nevet kapta - felfedte, hogy ez egy olyan probléma, amellyel még mindig küzd, amikor bevallotta a menedzserének, hogy nyáron visszatért azokhoz a szokásaihoz, hogy hánytatja magát, falási rohamai vannak és hashajtókat szed.

De most Demi Lovato elért egy fontos és inspiráló döntéshez az evési szokásait illetően: abbahagyja a diétát. Tweetjében, amit ma délután osztott meg, felfedte a döntését és megmagyarázta, hogy a stressz, ami azért fogta el folyton, mert nem ehette azt, amit szeretett volna, egyáltalán nem volt egészséges, így nem mutatott jó példát a követői számára sem.

Többé nem fosztom meg magam az édességektől (persze, csak mértékkel), és nem fogok hazudni, felszedtem egy pár kilót mióta felhagytam a diétával, DE elhagytam azt a krónikus stresszt, amit azért éreztem, mert folyton arra figyeltem, hogy mit eszek. Nem akarok ilyen példát mutatni a követőimnek. Nem fosztom meg magam többé az étel nyújtotta élvezettől!