I saw this online and thought I could post it here.
Copy and paste if you want to participate
Tag me so I can see all your answers :)

quotes, yes, and life image

1. a question you’d ask your future soulmate?

Answer: What took you so long

2. what’s your aesthetic in 3 words

Answer: Cozy, Warm, Bright

3. reborn as something other than human, what would you be

Answer: A dog

4. favorite sandwich combination

Answer: Ham and Cheese

5. what’s the best hour of the day

Answer: 8 pm

austria, lights, and photo image

6. favorite memory from elementary school

Answer: Riding my bike all around town with my friends

7. what’s the cutest thing in the world

Answer: Dogs or babies

8. best greek god/godess

Answer: Hercules (but that's my favorite Disney movie)

9. on a scale of one to ten, how much are you in love currently

Answer: 10/10

10. most delicious dessert

Answer: Fresh apple pie

food, cake, and delicious image

11. aliens or mermaids

Answer: Mermaids obviously

12. one wish not for you, but for others

Answer: That everyone finds love once in their life

13. what color hair do you wish you were born with

Answer: I always wanted to have auburn hair

14. rainy days in bed or sunny days outside

Answer: Sunny days outside (I'm a summer girl)

15. best plant

Answer: Venus Flytraps (they are just so cool)

16. best planet

Answer: Venus

love, planet, and space image

17. wings or mermaid tail (appearing whenever you want them)

Answer: Wings (I always wanted to fly)

18. what does your birthmark look like

Answer: I'm not sure if I have one but i do have a freckle on my first finger??

19. if you could teleport, where would you teleport to first

Answer: California

water, sea, and ocean image

20. grow 5 inches taller or 3 inches shorter

Answer: Five inches taller! (i'm so short already)

21. could you live in the victorian era

Answer: Nope

22. would you survive w/o technology of all kinds for a month

Answer: As long as I have my books I think it would be okay

23. go-to outfit for “i need to look good but not red-carpet good”

Answer: Leggings and a dress that shows some clevage

24. dog ear books or bookmarks

Answer: BOOKMARKS

25. what talent do you wish you had

Answer: I wish i was more creative (able to draw)

hair, drawing, and draw image