Hei. Eu sunt Ana, o fata normala, cu o viata normala, prieteni normali, parinti normali, minte normala (cred), haine normale… lista poate continua la nesfarsit. Totusi, oricat de normala as parea eu, oricat de normala m-as da oriunde, trebuie sa recunosc ca , de fapt, nu suport normalitatea. Si uite ca, am ajuns in punctul in care ma prezint mai in amanunt. Deci, yep, normalitatea este unul dintre putinele lucruri pe care le detest cu adevarat, Poate va intrebati-cum adica putinele lucruri, sau cu adevarat?-. Pai, vreau sa va spun ca, desi noi pretindem ca uram unele lucruri, in realitate, nu e asa. Sunt doar foarte putine lucruri pe care le putem uri cu adevarat. Stiti voi, acele lucruri care va fac sa plangeti, sa va smulgeti si cel mai mic firicel din cap? Mda, eu una, le stiu!
Deci, revenind la oile noastre… Despre ce discutam? Aaah, dap… Normalitatea. Acum, parca aud alta intrebare-De ce urasti normalitatea?-. Ei bine, poate suna ciudat, dar in cazul meu, normalitatea nu mi se pare normala… Nu vreau sa fiu ca toi ceilalti, sa ma amestec prin multime si sa ma pierd prin obiceiule zilnice. Nu vreau sa ma numar printre toate persoanele… Nu vreau sa fiu o simpla persoana, o persaona normala.Nu imi sta in fire, plus ca nu m-as vedea niciodata asa…
Acum, cu siguranta va intrebati-Daca nu vrei sa fii normala, atunci cum?-. In acest punct, ajung sa va vorbesc ca, daca o luam asa, nimeni nu este normal… Adica normalitatea nu exista? Exact! Am ajuns la o teorie in care, va spun ca normalitatea nu exista, cu adevarat. Nimic nu e normal, totul e diferit… Deci, ca sa tragem o concluzie, the normal doesn t exist! Suna interesant, nu?
Ei bine, stiu ca va puneti, again, alta intrebare-Cum sa nu existe lucruri normle? Sunt o groaza-.Poate aveti dreptate, poate exista si lucruri marunte, normale. Dar, ma intorc de unde am inceput. Normalitatea, pentru mine nu e normala. Si acum, hai sa va explic ce vrea sa insemne asta. Poate intelegeti gresit, facandu-va sa credeti ca vreau sa ies in evidenta, ba mai mult, sa ma aflu in centru atentiei. Nici vorba! Sau, cum ar spune un american, no way! Ceea ce vreau sa transmit este ca, normalitatea nu este pielea mea. Nu ma simt confortabil in a fi normal. NU!
Asa ca… normalitatea, cel putin in cazul meu, nu este normala!