Hola, aquest es el meu primer article i os vindre a parlar sobre les meves pel·lícules preferides, ja que m'encanta veure pel·lícules, et passes una estona divertida.
Les pel·lícules no les poso en ordre de preferència, simplement perquè no tenen ordre.

- 3 METROS SOBRE EL CIELO (2010) (3 meters above the sky)

És una pel·lícula espanyola. La trama gira al voltant de dos personatges: Hugo Olivera Hac i Babi . Hac és un jove moter d'actitud rebel. D'altra banda, Babi és la definició d'una noia exemplar, amb uns pares que li donen tot i es preocupant molt per el seu bé.

- 50 sombras de Grey (2015) (fifty gray shade)
La pel·lícula gira entorn a la historia de amor entre una jove universitària que es diu Anastasia y un atractiu home de negocis, en Christian Grey.
Aquests protagonistes es veuran en una relació caracteritzada per el sexe, amor prohibit, sadomasoquisme i fetitxismes sexuals.

- Los juegos del hambre (2012) ( the hunger games)

Va sobre la Katniss que es presenta voluntaria per anar als jocs de la fam per salvar a la seva germana, i de la seva estancia en els jocs juntament amb en Peeta.

- La quinta ola (2016 ) (the five wave)

Gira sobre la Cassie que va a buscar al seu germà durant la cinquena onada, i en el camí d'anada es troba a noi, l'evan walker, sap que no pot confiar en ningú per necesita la seva ajuda per trobar al seu germà.

XOXO
Claudia.