Sziasztok! Tudom tudom, nem sokan fogják ezt elolvasni mivel magyarul írom. Biztos írni fogok majd angolul is de még fejlődnöm kell kicsit nyelvtanilag. Nagyon régen már írtam blogot, de vissza olvasva az egy botrány volt, amit nem csodálok mert 11 évesen írtam.

Amikor ideges vagyok, úgy tudom magam lenyugtatni, ha kiírom magamból az összes gondolatomat. Vagy amikor eszembe jut egy fontos téma, akkor ''muszáj'' róla mindent leírnom, hogy ne vesszenek kárba az értékes gondolataim amik engem nagyon inspirálnak. Épp ezért szerintem legfőképpen mindig egy adott témáról fogok véleményt írni, de biztos, hogy olyat is fogok, amivel segíthetek másoknak (na nem mintha egy véleménykifejtéssel nem lehetne segíteni).

Én most kezdtem a szakgimnáziumot, tehát 15 éves vagyok. Vendéglátást tanulok, de nem ebben képzelem el a jövőmet, viszont szerintem jól fog jönni, hogy lesz 2 szakmám (pincér, szakács). 6 évig versenyszerűen kézilabdáztam, de önszántamból abbahagytam, mivel a tanulás rovására ment. Így már sokkal több időt tudok fordítani a fontosabb dolgokra. A divattal, öltözködéssel nagyon sokat foglalkozom, legalább annyira, mint az emberekkel és az emberek érzéseivel és, hogy hogyan látják a világot. Nagyon érdekel a pszichológia és a kommunikáció. Emellett szeretek bulizni, jól érezni magam. Szeretem azt érezni, hogy nem vagyok korlátok közé szorítva. A barátaimért mindent megtennék, de szerintem ezzel ti is így vagytok. A lustább napjaimon imádok sorozatokat nézni, majd erről is szeretnék írni. Természetesen majd kihívásokat is fogok teljesíteni, és csak remélni tudom, hogy eljut majd mindez hozzátok, magyarokhoz.

Ha bármi kérdésetek vagy tanácsotok van számomra nyugodtan írjatok! Sok puszi