Nem nagyon figyeltem még, milyen magyar cikkek vannak Whi-n, de gondoltam, megpróbálkozom egy pár írásával, hátha van rá kereslet...
Szóval a következő sorokban arról olvashatsz, (ha szeretnél,) én milyen programokkal tölteném el az őszt a helyedben.
Itt most elsősorban nem a tipikus őszi sétákról, meg a Pumpkin Spice Latte-ról lesz szó, szerintem az már lejárt lemez... De bízom benne, ez is érdekelhet egy két embert.

1. Érdemes ellátogatni egy-két kiállításra, vagy a Design-hétre, vagy csak egy klasszikus múzeumba.
A kultúra sosem unalmas, csak meg kell találni azt a vonalat, ami érdekel.

2. Tarts filmes estet, akár egyedül, akár a barátaiddal! Nem kell más, csak egy jó meleg pléd, popcorn, egy kellemes, meleg ital és pár jó film. Akár valami klasszikus, akár egy újabb, lehet az sorozat, vagy film, mindig jó kikapcsolódni.

3. Süss valami őszi süteményt! -Jóóó, lehet mégis megjelenik nálam is a tökös ízvilág, de ez nem egy Latte oké? :D Süthetsz pitét (almásat is), muffint, banánkenyeret, igazából a lehetőségek tárháza végtelen. Még nagyobb buli, ha áthívod pár barátod, és együtt csaptok egy kreatívkodós délutánt.

4. Dekoráld ki a szobád/házat! Ehhez nem kell sok kommentet fűznöm. Őszi levelek, tökök, narancs szín, kockás pléd, bármi jöhet. Ha nincs ötleted, kukkants be a Whi-re inspirációért.

Ezek lennének az én ötleteim elsősorban, de még biztos, sok jó programlehetőség van az évnek ebben a szakaszában :)
Remélem hasznosnak találod a kis tippeket, és van amit felhasználsz :)
D.