Όπως μπορείτε να καταλάβετε υπάρχει κάποιο άγχος...
Ίσως φταίει η περίοδος (διάβασμα, διάβασμα και πάλι διάβασμα!!!) ίσως πως γενικά πάντα υπήρχε και τώρα απλά έκανε μπαμ!
Το θέμα είναι πως για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις διάφορες καταστάσεις και τα διάφορα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να το εκτοπίσουμε. Έτσι και εγώ μετά από προσπάθεια κατάφερα να το αποβάλλω και αυτό είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.
Τελικά συμπέρανα,πως πέρα από τις αναπνοές που πραγματικά εκείνη τη στιγμή βοηθάνε ( 4 δευτερόλεπτα εισπνοή και 8 εκπνοή από 3 φορές) πρέπει να διοχετεύσεις όλο αυτό το αίσθημα σε κάποια δραστηριότητα. Έτσι λοιπόν στράφηκα στη μουσική και στο περπάτημα.
Κάθε φορά πηγαίνω στο μάθημα περπατώντας βλέπω κόσμο, χαλαρώνω και ηρεμώ και σωματικά και το πιο αναγκαίο ψυχικά! Από την άλλη πλευρά όταν είμαι σπίτι και βαριέμαι να βγω ή δε θέλω σταματάω τα πάντα και βάζω όχι μία χαλαρή αλλά την αγαπημένη μου μουσική στο τέρμα! Δε σκέφτομαι τίποτα, απλά χάνομαι...

Υ.Σ. υπάρχουν και ωραία άρθρα και εφαρμογές που σου μαθαίνουν να διαχειρίζεσαι όλο αυτό.

image:
https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPxNfJx5DWAhUEOBQKHUAHAq4Q_AUICigB&biw=1280&bih=670#imgrc=NL-fItZwiqT2SM: