Cu ocazia ca intr-o saptamana incepe scoala as vrea sa fac acest articol pentru a va ajuta sa va motivati.

Când auzim ca incepe scoala deja ne demoralizam desi ar fi cu mult mai usor sa zicem ,,Se va termina imediar„ sau „Abia astept sa imi revad colega aceea draguta cu care stau mereu„.

Ne face sa ne simtim deja obositi gândul a urmeaza iar sa invatam aproape in fiecare zi in loc sa ne gândim ca anul cesta vom fii cei mai buni sau vom excela la materiile noastre preferata.

In loc sa ne gândim la teme ca sa o corvoada le putem vedea ca pe o ocazie sa invatam ceva noi. De exemplu multi profesori din liceu ma pun sa fac un proiect prin care sa combin doua materii total diferite de exemplu chimia cu psihologia. Acest proiect pe mine m-a facut sa imi dau seama cat de mult imi place psihologia si ca as putea sa continui dupa liceu cu aceasta.

Mi-ar placea sa va aud parerile si chiar niste subiecte despre care ati vrea scriu cat mai repede.

Ceea ce am incercat in acest articol sa explic este ca putem sa privin din complet alta perspectiva un subiect atat de normal si cu cat o sa vedeti mai pozitiv un subiect care nu va place va v a fi cu mult mai usor anul scolar sau liceal pentru ca daca voi o sa educati mintea sa acepte un lucru cu atat il v a face mai placut si o sa fiti mai eficenti in al realiza.