Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που έδωσαν φέτος πανελλήνιες ανεξαρτήτως αν πέρασαν στη σχολή που ήθελαν ή όχι. Καλή συνέχεια στη ζωή σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή της, το αξίζετε μετά από αυτό το γολγοθά!

Τώρα έχει έρθει η σειρά μας, εκείνων των μαθητών του 2000 που έχουν επιλέξει να δώσουν αυτή τη μάχη φέτος, να "βάλουμε κάτω το κεφάλι" για τη σχολή και την πόλη στην οποία ονειρευόμαστε να περάσουμε τα επόμενα χρόνια. Εκτός από το διάβασμα, το ίδιο και ακόμη δυσκολότερο είναι να περάσουμε αυτή τη χρονιά με την λιγότερη δυνατή ψυχολογική φθορά. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία μας! Το πιο σημαντικό είναι να μη χάσουμε τον εαυτό μας για μια σχολή που μπορεί στην τελική να είναι το όνειρο άλλων και όχι δικό σας.

Ας δείξουμε, λοιπόν, ότι δεν είμαστε ανθρωπόμορφα ρομπότ και ότι παλεύουμε για τα δικά μας όνειρα, όποια και να είναι. Ας μην αφήσουμε τις εξετάσεις να αλλοιώσουν το χαρακτήρα μας και ας θυμόμαστε ότι η αποτυχία στις πανελλήνιες δεν είναι σε καμία περίπτωση αποτυχία στη ζωή!

Το 'χουμε παιδιά, καλή μας δύναμη!